Mahjong-opas

Tenpain kevätturnaus 2014

Vuoden 2014 Tenpain kevätturnaus pidetään la 26.4.2014 Tampereella. Turnaus koostuu neljästä 90 minuutin han-chanista, ja jokaisen välissä on vähintään puolen tunnin tauko. Han-chanin lopettaneet pelaajat pyydetään siirtymään pois turnaustilasta, jotta vielä jäljellä olevat pelaajat saisivat pelata rauhassa.

Turnauksessa käytetään EMAn uusia sääntöjä, eli mm. tupla-yakumanit on poistettu ja umat ovat huomattavasti suuremmat. Lisäsääntönä myös, että peli loppuu, jos itä on johdossa han-chanin viimeisellä kierroksella.

15 minuuttia ennen peliajan loppua saa aloittaa enää yhden käden niin kauan kunnes aika näyttää nollaa. Jos aika näyttää nollaa, niin kyseinen käsi pelataan loppuun, eikä uutta aloiteta enää peliajan loppumisen jälkeen.

Turnauspaikkana toimii TTVO:n kahvila. Turnauksen sisäänpääsymaksu on 5 € (Tenpain jäseniltä 3 €). Pankkimaksut viimeistään ti 22.04.2014. Mikäli maksun hoitaa tämän jälkeen, on tuomarille esitettävä paikan päällä kuitti maksusta!

Turnauksen osallistumismaksun yhteydessä voi myös maksaa jäsenmaksun (10 €) ja se on voimassa vuoden 2014 loppuun. Yhteensä jäsenmaksu ja turnausmaksu 13 €.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *