Mahjong-opas

Turnausuutisia Hollannissa ja Italiasta

Hollantilaiset käyvät kuulemma Pariisissa voittamassa Ranskan avoimet ja ranskalaiset puolestaan kuittaavat Hollannin kisat. Ainakin ranskalainen Sébastien Berret voitti Daja/Thirteen Orphans -turnauksen Berlicumissa Etelä-Hollannissa. Kakkoseksi tuli saksalainen Fred Schröder ja kolmanneksi sijoittui hollantilainen Eveline Broers.

Lopputulos oli vähintäänkin tasainen, sillä koko kärkikolmikko keräsi 14 pöytäpistettä. Berret keräsi kuitenkin minipisteitä yli 500, kun Schröder ja Broers saivat 265 ja 262 pistettä. Katso koko tuloslista MahjongNewsistä.

Ensimmäistä kertaa pidetty turnaus oli yhden pisteen MERS-turnaus ja veti siksi pelaajia ulkomailta asti. Turnaukseen osallistui 92 pelaajaa. Turnausta ei kuitenkaan aiota laajentaa, sillä tiloihin mahtuu sata pelaajaa, eikä hyvistä tiloista haluta missään tapauksessa luopua.

Italiassa pelattiin Firenze Open, johon osallistui 47 paikallista pelaajaa. Turnauksessa karsittiin ensi vuoden MM-kisoihin. Turnauksen voitti Marco Foschi. Koko tuloslista löytyy MahjongNewsistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *