Mahjong-opas

Uusi mahjong-kauppa

Shanghai-Corner on uusi suomalais-kiinalainen verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy myös mahjong-välineitä. Suomenkielinen kauppa sijaitsee Shanghaissa, mutta lupaa ilmaiset postitukset. Kaupan mahjong-valikoimista löytyy kolme oikein siivon näköistä settiä, joiden hinnat vaihtelevat 54,95 eurosta 99,95 euroon.

Hinnat eivät ole hullumpia, kun ottaa huomioon, että ne sisältävät postikulut, päälle pitää tietysti laskea Suomen ALV eli oikesti hintahaitari on 67 – 122 euroa. Halvin valkoinen melamiinisetti vaikuttaa kuitenkin varsin tyylikkäältä ollakseen noin edullinen, tiilet ovat tyylikkään jykevät.

Mitään tietoa firman palvelun laadusta ei ole, kunhan bongasin mainoksensa Suomen lautapeliseuran foorumilta. Valikoimista löytyy kaikenlaista muutakin sälää. Maksaminen näyttäisi hoituvan kotimaisilla verkkopankeilla. Kannattaa siis vilkaista. Jos jollakulla on kaupasta kokemuksia, kertokaa toki miten tilaaminen sujui.

1 thought on “Uusi mahjong-kauppa

  1. Hei,

    Kiva kun olet löytänyt sivuillemme. Olemme todellakin aloitteleva verkkokauppa. Toimintamme tapahtuu Kiinasta käsin mutta sivut meillä (osittain suomalaisesta henkilökunnasta johtuen) myös suomeksi.

    Olisimme myös ilahtuneita kuulemaan palautetta kauapstamme. Pyrimme myös lisäämään aktiivisesti kauppamme valikoimaa, joten tämän suhteen kaikki asiakaspalaute olisi erittäin tervetullutta.

    terveisin Shanghai-Corner

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *