Mahjong-opas

Désirée Hemskirk voitti OEMC Onlinen

MahjongTime -palvelimella pelattiin hiljattain kolmas Open European Mahjong Championship Online eli OEMC Online -turnaus. Turnauksessa käytettiin MCR-sääntöjä. Turnauksen voittajaksi selviytyi alankomaalainen Désirée Hemskirk, joka pelasi tunnuksella Dees. Toisena oli saksalainen Cynosure eli Michael Zaradnik ja kolmantena toinen alankomaalainen Janco eli Janco Onnink. Yhteensä turnaukseen osallistui 80 pelaajaa.

Turnauksen täydelliset tulokset ovat MahjongTimen sivuilla. Hemskirk voitti kuudesta kierroksesta neljä, jäi kerran viimeiseksi ja kerran toiseksi viimeiseksi. Yhteensä siis 17 turnauspistettä. Zaradnik pääsi samoihin pisteisiin, mutta hävisi pelipistevertailun selkeästi 538-204. Onninkilla oli 16,5 turnauspistettä.

Voitto oli Hemskirkille ensimmäinen voitto kansainvälisestä turnauksesta. Kiinan MM-kisoissa vuonna 2007 Hemskirk oli kymmenes ja paras ei-aasialainen pelaaja. Hemskirk oli myös ensimmäinen alankomaalainen arvokisavoittaja, vaikka alankomaalaisia pelaajia onkin turnauksissa näkynyt runsaasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *