Mahjong-opas

Tobias Klüpfel voitti Itävallan avoimen riichin

Saksalainen Tobias Klüpfel voitti toista kertaa pelatun Itävallan avoimen riichi-mestaruusturnauksen. Klüpfel keräsi neljällä kierroksella yhteensä 79 200 pistettä. Kolmen kärkeen mahtui Klüpfelin seuraksi kaksi itävaltalaista pelaajaa, Andreas Schrittwieser ja Alexander Doppelhofer, joista kumpikin pääsi yli 70 000 pisteeseen.

Yhteensä turnauksessa pelasi 20 pelaajaa neljästä eri maasta, kahden saksalaispelaajan lisäksi ulkomaalaisedustusta oli yhden ruotsalaisen ja yhden britin verran. Isoa-Britanniaa edustanut Gemma Collinge, joka kolme kuukautta sitten voitti Saksan mestaruusturnauksen Hannoverissa, oli nyt toiseksi viimeinen -45 400 pisteellä. Viime vuoden turnauksen voittaja Lena Weinguny oli nyt viides.

Tarkemmat tulokset turnauksesta löydät MahjongNewsistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *