Mahjong-opas

Sisi Cupin voitto Martin Scheichenbauerille

Itävalta-Unkarin mahjong-putki sai päätöksensä, kun viime viikonloppuna pelattiin Itävallan avoimet. Edellisenä viikonloppuna oli Unkarin avoimet ja sitä ennen OEMC 2009. Itävallan ja Unkarin avoimet muodostivat yhdessä Sisi Cup -sarjan.

Itävallan turnauksen voitti ranskalainen Benoît Messi-Fouda. Paras itävaltalainen oli toiseksi tullut Martin Scheichenbauer. Scheichenbauer voitti Unkarissa — jo kolmas kerta peräkkäin, kun turnauksen voitto menee Itävaltaan — joten Sisi Cupin voitto oli sillä selvä.

Kummassakaan turnauksessa ei nähty suomalaispelaajia. Unkarin turnaukseen osallistui 64 pelaajaa, Itävallan turnaukseen 44. MahjongNews tarjoaa tarkemmat tulokset: Itävallan avoimet, Unkarin avoimet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *