Mahjong-opas

EMA:n kokouksen tuloksia

Euroopan Mahjong-liiton logoEuroopan Mahjong-liitto valitsi kokouksessaan itselleen uuden puheenjohtajan. Uusi puheenjohtaja on hollantilainen Robert Rijnders. Varapuheenjohtajina toimivat tanskalainen Tina Christensen ja unkarilainen András Boda.

Kokouksessa hyväksyttiin seitsemän uutta jäsenmaata liittoon. Mukaan pääsivät Suomi, Belgia, Portugali, Venäjä, Slovakia, Espanja ja Ruotsi.

Seuraavat avoimet EM-kisat eli OEMC-turnaus järjestetään Italiassa vuonna 2011. Turnaus pelataan heinäkuun 6.-10. Mestressä, Venetsian lähistöllä. Italiassa on kaikista EMA:n jäsenmaista eniten jäseniä, yli 250. Mestressä toimii mahjong-yhdistys Tre Palle.

Ensi vuonna pelataan riichi-mestaruudesta, pelipaikaksi valittiin Saksan Hannover.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *