Mahjong-opas

Morten Andersen voitti MCR Copenhagen Openin

Tanskan lippuLauantaina 28.3.2009 pelattiin Kööpenhaminassa MCR Copenhagen Open eli Tanskan avoimet Mahjong Competition Rules -kisat. Nämä ovat eri kisat kuin tammikuussa pelattavat Tanskan mestaruuskisat, jotka nekin pelataan MCR-säännöillä. Kisoihin osallistui 28 pelaajaa, pääasiassa tanskalaisia, mutta mukana oli myös neljä ruotsalaista pelaajaa ja yksi italialainen.

Voittajaksi itsensä pelasi Morten Andersen, joka keräsi 16 pöytäpistettä eli voitti jokaisen neljästä pelistään. Ero kakkoseksi tulleeseen Lars Therkelseniin oli selvät neljä pistettä. Kolmanneksi sijoittui Kim Iversen. Turnauksessa pelattiin myös joukkueturnaus, jonka voitti Morten Andersenin, Tobias Olsenin, Jesper W. Hansenin ja Claes Schüttin joukkue All Even.

Lisätietoja löytyy Tanskan mahjong-liiton sivuilta, tuloslistat on julkaistu myös MahjongNewsissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *