Mahjong-opas

Kolme viikkoa mahjongia Itävalta-Unkarissa

Kesällä on luvassa kunnon keskieurooppalainen mahjong-putki. Badenissa Wienin lähistöllä pelataan ensin Open European Mahjong Championship -turnaus heinäkuun 1.-5. päivä.

Kesällä on luvassa kunnon keskieurooppalainen mahjong-putki. Badenissa Wienin lähistöllä pelataan ensin Open European Mahjong Championship -turnaus heinäkuun 1.-5. päivä. Tähän turnaukseen otetaan 160 pelaajaa, osallistumismaksu on 180 euroa. Turnauksessa käytetään MCR-sääntöjä ja tiedossa on yhdeksän kaksituntista kierrosta. Ilmoittautumisaika alkaa helmikuun 15. päivä.

Seuraavana viikonloppuna pelit jatkuvat 320 kilometrin päässä Unkarin puolella Dunaüjvarósissa, jossa pelataan 11.-12.7. Hungarian Open Championship -turnaus.

Viikkoa myöhemmin pelataan taas Itävallassa, kun Bruck am Murissa pelataan Open Austrian Championship. Kaksi viimeksimainittua turnausta muodostavat yhdessä Sisi Cupin, jonka voittaa turnausten paras pelaaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *