Mahjong-opas

Tom Mustonen kolmas Reach Austria -turnauksessa

Suomalainen Tom Mustonen sijoittui kolmanneksi 14.12. pelatussa Reach Austria -turnauksessa. Wienissä pelattu turnaus oli toinen Itävallassa koskaan järjestetty riichi-turnaus, ensimmäinen pelattiin Feldkirchenissä elokuussa.

Reach Austria Mahjong TournamentSuomalainen Tom Mustonen sijoittui kolmanneksi 14.12. pelatussa Reach Austria -turnauksessa. Wienissä pelattu turnaus oli toinen Itävallassa koskaan järjestetty riichi-turnaus, ensimmäinen pelattiin Feldkirchenissä elokuussa.

Turnauksen voitti itävaltalainen Lena Weinguny, toiseksi tuli britti Gemma Collinge. Neljänneksi Mustosen jälkeen sijoittui tanskalainen Kim Iversen, European Riichi Rankingin ykkönen. Turnauksessa oli yhteensä 20 pelaajaa.

Mustosen vahvuus turnauksessa oli tasaisuus. Paras kierros oli ensimmäinen, josta Mustonen nappasi 37 300 pistettä, huonoin taas kolmas, jolla Mustonen jäi 800 pisteeseen. Yhdelläkään kierroksella ei kuitenkaan tullut miinusta, toisin kuin useimmille muille pelaajille.

1 thought on “Tom Mustonen kolmas Reach Austria -turnauksessa

  1. Jep, hyvät pelit oli, mutta herrasmiehenä päätin että naiset ensin ja tyydyin kolmanteen sijaan ;). Valitettavasti tein virheen viimeisessä pöydässä viimeisten minuuttien aikana joka aiheutti ~17-20k pistehäviön, muistakaa ihmeessä kiinnittää huomiota huutoihinne ettei niitä chumboja tulisi =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *