Mahjong-opas

Hollannissa pohditaan jo vuoden 2010 kisoja

Hollantilaiset suunnittelevat jo täyttä päätä vuoden 2010 mahjongin MM-kisoja eli World Mahjong Championship -turnausta. Nämä ovat siis ne kisat, joissa pelataan maineesta ja kunniasta olympialaisten hengessä virallisilla kiinalaisilla säännöillä, täysin eri juttu siis kuin World Series of Mahjongin isot rahapalkinnot.

Hollantilaiset suunnittelevat jo täyttä päätä vuoden 2010 mahjongin MM-kisoja eli World Mahjong Championship -turnausta. Nämä ovat siis ne kisat, joissa pelataan maineesta ja kunniasta olympialaisten hengessä virallisilla kiinalaisilla säännöillä, täysin eri juttu siis kuin World Series of Mahjongin isot rahapalkinnot.

Turnaus pelataan Utrechtissa. Hollannin Dutch Mahjong League pohtii tällä hetkellä pelaajamäärää ja turnausmaksua Euroopan mahjong-liiton ja World Mahjong Organizationin kanssa. Tällä hetkellä turnaukseen kaavaillaan 200 osallistujaa ja osallistumismaksuksi 200 euroa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *