Mahjong-opas

World Seriesin voittaja selvillä

World Series of Mahjong on takana. Postilaatikkoon pamahti jo lehdistötiedote, joka tosin oli kiinaksi. En tunnista tekstistä kuin numerot, joten menee vähän arpomiseksi. Voittajan palkintoshekissä oli kuitenkin nimi ymmärrettävin kirjaimin: voiton ja puoli miljoonaa dollaria nappasi hongkongilainen Alex Ho Kwok Hung.

World Series of Mahjong on takana. Postilaatikkoon pamahti  jo lehdistötiedote, joka tosin oli kiinaksi. En tunnista tekstistä kuin numerot, joten menee vähän arpomiseksi. Voittajan palkintoshekissä oli kuitenkin nimi ymmärrettävin kirjaimin: voiton ja puoli miljoonaa dollaria nappasi hongkongilainen Alex Ho Kwok Hung.

Palaan asiaan, kunhan englanninkielistä informaatiota on saatavilla.

Alla olevassa kuvassa on kuitenkin turnauksen neljä parasta pelaajaa. Vasemmalta oikealle: kakkonen Tong Kam Wing, voittaja Alex Ho Kwok Hung, kolmonen Lam Ho Nam ja neljäs Shigeru Aono. Finalistit olivat hongkongilaisia, japanilaista Aonoa lukuunottamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *