Mahjong-opas

Mahjongia Sutaistuissa kuvissa

Mahjong on aasialaisena pelinä herättänyt monissa anime- ja manga-harrastajissa kiinnostusta. Aiheesta todistaa esimerkiksi Sutaistut kuvat -blogin merkintä Mahjong – oletko mummo vai yakuza?, joka käsittelee mahjongia.

Mahjong on aasialaisena pelinä herättänyt monissa anime- ja manga-harrastajissa kiinnostusta. Aiheesta todistaa esimerkiksi Sutaistut kuvat -blogin merkintä Mahjong – oletko mummo vai yakuza?, joka käsittelee mahjongia. Anime- ja manga-harrastus taitaakin monien kohdalla laajentua erilaisiin Japani-harrastamisen suuntiin. Ei siis ihme, että näissä piireissä suosituin pelimuoto on riichi.

Sutaistujen kuvien jutussa on muuten hyvä suomenkielinen tiivistelmä riichin sääntöihin, suosittelen!

On toki mukavaa nähdä mahjongin saavan uusia ystäviä Suomessa, olkoonkin että suunta on hitusen yllättävä. Go onkin saanut tätä kautta jo paljon uusia harrastajia ja seuraavaksi vuorossa taitavatkin sitten olla shogi ja hanafuda.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *