Mahjong-opas

Dagmar Fischer on uusi Saksan mestari

Viikko sitten eli 14.9. pelattiin Hampurissa Saksan avoimet mestaruuskisat. Voitto meni tällä kertaa Saksaan, kun voittajaksi selviytyi Dagmar Fischer. Kakkospaikan vei saksalainen Stephanie Duhme ja kolmanneksi tuli Ranskan Joe-Calberson Huynh. Turnaukseen osallistui vain 32 pelaajaa.

Viikko sitten eli 14.9. pelattiin Hampurissa Saksan avoimet mestaruuskisat. Voitto meni tällä kertaa Saksaan, kun voittajaksi selviytyi Dagmar Fischer. Kakkospaikan vei saksalainen Stephanie Duhme ja kolmanneksi tuli Ranskan Joe-Calberson Huynh. Turnaukseen osallistui vain 32 pelaajaa.

Viime vuonna turnauksen kärkisijoilla nähtiin kaksi tanskalaista, Brian Krog ja Henrik Leth. Saksalaiset lienevät nyt tyytyväisiä kun Saksan mestari on omasta maasta. Saksan mahjong-liiton varapuheenjohtaja Stephan Hilchenbach kuvasi kisoista tyylikkään videon:

Se on kyllä sanottava, että ottaisin oikein mieluusti itsellenikin setin, jollaisia videolla käytetään: paksut, valkoiset tiilet ja selkeät kuviot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *